Team

dierenarts Nina van Broekhoven

Drs. Nina van Broekhoven (GPCertDI)

Eigenaar / Dierenarts

Sinds 2007 ben ik dierenarts en voer ik mijn passie als beroep uit. Ik geloof erin dat dieren de allerbeste zorg verdienen in een liefdevolle omgeving en dat eigenaren hierin zo goed mogelijk begeleid worden door de dierenarts en het team. Sinds 2010 voer ik dit samen met mijn moeder Ilona uit in onze eigen praktijken. Ik heb mij middels vele nascholing toegelegd op chirurgie (m.n. orthopedie en laparoscopie), tandheelkunde en echografie. In de radiologie en echografie heb ik mijn Europese certificering behaald.

ilona van broekhoven

Ilona van Broekhoven

Eigenaar-Praktijkmanager

Mijn naam is Ilona van Broekhoven. Samen met mijn dochter Nina zijn wij in december 2010 ons eerste Dierenziekenhuis begonnen. Ik ben werkzaam als praktijkmanager. Het is geweldig om te zien hoe ons concept van dierenziekenhuizen langzaam maar zeker steeds groter wordt. Trots op mijn dochter, ze heeft op een geweldige wijze onze dromen vormgegeven. Mijn passie is mijn kind, onze dieren en natuurlijk onze Dierenziekenhuis Diemen!

franc viehoff specialist

Drs. Franc Viehoff

Chirurg/Orthopedie

Ik ben Franc Viehoff en ik ben Specialist Chirurgie Gezelschapsdieren. Ik kreeg kort na mijn afstuderen de gelegenheid de opleiding daarvoor op de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren in Utrecht te doorlopen. Ik houd me dus sinds 1991 uitsluitend bezig met de chirurgie van honden en katten, meestal op verwijzing. Het leukevan chirurgie is dat het een combinatie is van denken en doen, vaak resulterend in snel resultaat.

1