Team

dierenarts Nina van Broekhoven

Drs. Nina van Broekhoven (GPCertDI)

Eigenaar / Dierenarts

Sinds 2007 ben ik dierenarts en voer ik mijn passie als beroep uit. Ik geloof erin dat dieren de allerbeste zorg verdienen in een liefdevolle omgeving en dat eigenaren hierin zo goed mogelijk begeleid worden door de dierenarts en het team. Sinds 2010 voer ik dit samen met mijn moeder Ilona uit in onze eigen praktijken. Sinds 2022 is mijn zus Desteney ons komen versterken. Ik heb mij middels vele nascholing toegelegd op chirurgie (m.n. orthopedie en laparoscopie) en echografie. In de radiologie en echografie heb ik mijn Europese certificering behaald.

ilona van broekhoven

Ilona van Broekhoven

Eigenaar-Praktijkmanager

Mijn naam is Ilona van Broekhoven. Samen met mijn dochter Nina zijn wij in december 2010 ons eerste Dierenziekenhuis begonnen. In 2022 is mijn andere dochter Desteney bij ons gekomen. Ik ben werkzaam als praktijkmanager. Het is geweldig om te zien hoe ons concept van dierenziekenhuizen langzaam maar zeker steeds groter wordt. Trots op mijn dochters, ze hebben op een geweldige wijze hun dromen vormgegeven. Mijn passie is mijn kinderen, onze dieren en natuurlijk onze Dierenziekenhuis Diemen!

franc viehoff specialist

Drs. Franc Viehoff

Chirurg/Orthopedie

Ik ben Franc Viehoff en ik ben Specialist Chirurgie Gezelschapsdieren. Ik kreeg kort na mijn afstuderen de gelegenheid de opleiding daarvoor op de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren in Utrecht te doorlopen. Ik houd me dus sinds 1991 uitsluitend bezig met de chirurgie van honden en katten, meestal op verwijzing. Het leukevan chirurgie is dat het een combinatie is van denken en doen, vaak resulterend in snel resultaat.

Desteney de Gooijer

Dierenartsassistente

Ik ben Desteney en u zal mij vaker gaan tegen komen in Dierenziekenhuis Diemen vanaf maart 2022. Ik woon samen met mijn vriend, ons zoontje en onze hondenkindjes. Ik heb hiervoor bij de politie gewerkt en nu een carrièreswitch gemaakt. Ik ben blij om dit mooie, lieve team te versterken en zal dan ook met liefde en passie u en uw diertjes verwelkomen.

Drs. Barbara Bontekoning

Dierenarts

Mijn naam is Barbara. Ik ben al 19 jaar met veel passie dierenarts. In de operatiekamer ben ik het meest in mijn element. Ook heb ik veel ervaring met interne geneeskunde, orthopedie consulten en tandheelkunde.

Daarnaast ben ik de trotse moeder van een zoontje. In mijn vrije tijd loop ik regelmatig hard, kook ik graag en volg ik zangles.

1