Reviews

Beoordelingen van onze klanten

Wij proberen continu onze service te verbeteren. Graag hebben we hierbij uw terugkoppeling. U kunt bij ons op diverse manieren een beoordeling achterlaten: zoals via referenties google+, referenties facebook.

Op deze manier geeft u nieuwe klanten bovendien een kijkje in uw ervaringen met het Dierenziekenhuis Diemen en geeft u ons de mogelijkheid om als dierenarts in onze service continu te verbeteren. Hierdoor kunnen wij de beste service voor u en uw huisdier blijven bieden, waardoor de diergezondheidszorg alleen maar beter wordt.
Alvast bedankt voor uw moeite! Wij stellen uw mening op prijs.

titeren

Ik had hier voor de 1e keer een afspraak gemaakt om mijn kaninchen teckeltje ‘Pippi’ te laten titeren.
Heel fijn ontvangst door Ilona aan de balie en daarna dierenarts Nina van Broekhoven. Super lief en geduldig voor Pippi bij het onderzoeken en titeren (bloedafname). Titer-uitslag was zo goed dat Pippi de 1e 3 jaar geen DHP-vaccinatie nodig heeft. Natuurlijk wel de ziekte van Weil-vaccinatie, want hier kan niet op getiterd worden.
Pippi gaf geen krimp bij de prikken, terwijl ze (zeg ik uit ervaring bij alle pup-vaccinaties) een hele erge pieper was haha.
Ik had best ook nog wat andere vragen en kreeg overal antwoord of advies op. Een hele fijne ervaring.
Ik laat Pippi (na haar volgende aankomende loopsheid) zeker ook door Nina laproscopisch steriliseren (Pippi zit nu -bleek- te dicht tegen aankomende loopsheid aan).
Echt een aanrader om hier naar toe te gaan met je diertje(s)/(in mijn geval mijn hondje waar ik alles voor over heb), super vriendelijk, lief en geduldig voor dier en het baasje. Top! Een dikke 10!

Renee van Willigen

super lieve bekwame mensen

Super lieve bekwame mensen met hart voor dier en mens. 1000 % aanrader voor een ieder die zijn dier lief heeft en zelf ook warm wil worden behandeld.

Wietse Knots

Chihuahua laparoscopisch steriliseren

Onze kleine chihuahua Bibi 1150 gram door Nina geholpen. Laparoscopie. Bibs in mijn armen terwijl Nina een prikje gaf.vrij snel erna kregen wij een belletje dat alles was goed gegaan. Toen wij Bibi gingen halen zat zij lekker warm bij Nina in haar vest. S’middags at Bibi al wat en is niet misselijk geweest en de dag erna liep ze al rond of er niks gebeurd was. Wij komen uit Den Haag en hadden het er graag voor over om onze kleine chi door een lieve en bijzonder goede dieren arts te laten helpen. Voor kleine rassen een aanrader omdat Nina 1 van de 3 artsen in Nederland is die dit vakkundig maar ook met liefde doen. Dank je wel Nina ook namens Bibi.
Bianca HoorensvdBerg

Al jaren bij Ilona en Nina

Wij komen al enkele jaren bij Nina en Ilona.
Wat een aardige en (ook niet onbelangrijk) zeer kundige mensen!
Als we komen, dan is er altijd tijd voor een praatje, terwijl je huisdier onderzocht/ behandeld wordt.

Wij komen hier zeker terug!!

Peter Lelystad

Heel blij

Wat zijn wij blij dat we bij Dierenziekenhuis Diemen terecht zijn gekomen! Enkele maanden geleden voor de eerste keer vanwege de jaarlijkse vaccinatie van onze hond Sammie en eergisteren met hondje Runa voor een laparoscopische sterilisatie. Beide keren waren we onder de indruk, van de fijne ontvangst tot en met de zorgzame en professionele behandeling en nazorg: na twee dagen kregen we zelfs een telefoontje om te informeren hoe het met Runa ging. Ons deugnietje brak trouwens na ontwaken de boel daar bijna af en werd -heel lief- achter de balie gezet waar ze zich meteen veel veiliger voelde, echt super en ook namens Runa heel erg bedankt team dierenziekenhuis Diemen!

Merijn Willems

Heel tevreden

Wat ben ik tevreden! Vorige week ons kleine hondje (<4 kilo en 10 maanden) laparoscopisch laten steriliseren bij Nina. (en dat onze onzekere smurf bij Nina toch op haar gemak was is veelzeggend!!) Inclusief voorbereiding en nazorg was ze na een klein uurtje al klaar (ingreep zelf is 10-15 min dus hele korte narcose) en mocht ik haar 2 uur na het brengen alweer ophalen. Ze was de rest van de dag een beetje gammel, maar wilde wel lekker eten. Je krijgt een brief mee met duidelijke nazorg en de drempel om even contact op te nemen bij vragen of zorgen is laag. Wij hebben het niet nodig gehad we zagen haar per dag weer meer de oude worden. Van de kleine wondjes (2 van ongeveer een halve cm) heeft ze geen last gehad. 5 dagen later werd er even contact opgenomen om te vragen hoe het gaat en dan ook echt met interesse, geen verplicht standaard telefoontje. Kortom…wanneer je nog twijfelt over al dan niet laparoscopisch steriliseren zou ik echt zeggen ‘doen’ omdat het enorm scheelt voor je hond, en wanneer je een fijne plek, met mensen met veel ervaring, zoekt om dat te laten doen kan ik dierenziekenhuis Diemen van harte aanbevelen!!

Belinda Barens

Laparoscopie

Onze hond laparoscopisch laten steriliseren. Vakkundig, rustig en heel vriendelijk naar zowel ons als de hond. Ook heel snel een afspraak kunnen maken. Erg tevreden!

Rachel van Velzen
1